Via ons platform werk je als zzp-er

Bij Centenvoorstudenten.nl ben je eigen baas, dus je studie, privé en werk kun jezelf optimaal afstemmen. Als ondernemer neem je opdrachten aan, die wij plaatsen op ons platform. Je hebt dus toegang tot interessante (bij)banen bij opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. En dat allemaal tegen een zeer gunstig tarief. Daarnaast helpen de specialisten van Centenvoorstudenten.nl jou volledig met de administratieve handelingen. Geld verdienen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Stap 1

Schrijf je in bij de Kamer van Koophandel. Je kan hiermee online een afspraak inplannen.

Stap 2

Schrijf je in op dit platform. Vergeet niet om je bedrijfsnaam en Kamer van Koophandel in te vullen. Stap 1 en 2 hoef je uiteraard maar één keer te doen en je hebt de hele studententijd er plezier van!

Stap 3

Meld je op het platform aan voor een (bij)baan. Er is altijd een passende baan bij jou in de buurt. Na akkoord van de opdrachtgever weet je direct waar je aan toe bent.

Stap 4

Jij en je opdrachtgever vullen het aantal uren in dat je hebt gewerkt. Er volgt een automatische facturering en deze wordt betaald. Jij hebt je geld en ook nog je administratie direct op orde

Mocht je onverhoopt vragen hebben, de professionals van Centenvoorstudenten.nl helpen je graag!

U betaalt alleen de gewerkte uren

Alle freelancers staan overzichtelijk op één factuur

Vast tarief, vooraf bekend

Geen kosten voor ziekte-, verlofuren en vakantiegeld

Wordt jij ook je eigen baas?